Túlélősó a mindennapokban - kicsit másként...

Friss topikok

Címkék

Húsvét, kicsit másként.... :)

2018.04.01. 21:47 Scmic67

Sonka, tojás, kolbász....

Féktelen zabálás.... 

Hosszú hétvége, fitness, wellness...

Locsolkodás....

Nagyböjt, kötelezőből..... és, betöltöttük a törvényt, mostantól lehet bármit, jók voltunk....

Szóval..... Ez mind igaz, és sok igazság van benne, sok valós tartalom....

Nos, és, akkor megláttam egy posztot egy volt kollégám oldalán :

Valami olyasmi, h mennyire fáj, h elmentél, h nem láthatlak többé, h mennyiszer megbántottalak, Apa, és.... úgy mentél el, h nem kérhettem bocsánatot, és nem mondhattam el, mennyire szeretlek.... hiányzol, annyi éve már!

És, igen.... épp ez a húsvét lényege... 

Mielőtt mi megszülettünk, Jézus már meghalt értünk, mindenért, azokért a bűnökért is, amiket ezután fogunk elkövetni, mert szeret, mert annyira szeret, h Önmagát adta értünk....

Semmit nem tehetünk érte, soha nem tudjuk meghálálni, kiérdemelni, szimplán csak el kell fogadnunk.... el kell tudni, hinnünk, h szeretett, h örökké szeret .

Hiszem, h minden szülő így van a gyerekével.... bármit csinált, bármit csinál, szeretem, mert nem tudom nemszeretni...

És, a gyerek dolga nem az, h élete végéig hálálkodjon, vezekeljen, az én életemet, az én álmaimat valósítsa meg, hanem, éljen, élje meg önmagát, menjen előre, merje keresni , mi az Ő útja az életben....

Ez a legnagyobb hála egy szülő felé.... Ha látja föltámadni önmagát, amit vetett  , amiért az életét adta a hétköznapokban, azt látja föltámAdni a gyerekében, új teremtésként :)

És, ha mindez történik, és láthatóvá válik, akkor jöhet a sonka, tojás , kolbász, locsolkodÁs, nyúlparádé, meg, ami belefér :)

Mert, csakis az számít,ami a szívben van.... :)

Áldott húsvétot :)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://anyaakademia40felett.blog.hu/api/trackback/id/tr9613798420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása